Lehdestä

Junnulentis nosteessa

on

Vesannolla urheiluseuran vetäjät ovat innostaneet juniorit pelaamaan lentopalloa. Tukenaan heillä on vanhemmat ja Fortum Tutor -ohjelma.

”Minä, minä”, huutaa yksi pikkupojista ja syöksyy lentopallon perään. Hän näyttää tuumivan, ettei pallosta niin väliä, kunhan syöksy on hieno. Kun erä loppuu, on esikouluikäisten poikienkin maltettava keskittyä seuraamaan peliä. He nimittäin saavat vuorostaan toimia tuomareina, puhaltaa pilliin ja ohjata käsimerkein pelin kulkua.

Vesanto-hallissa käy tohina, kun F- ja E-juniorit viettävät toimintapäivää. Mukana on lapsia Vesannon Urheilijoista, Sammosta Pielavedeltä, Puijo Wolleysta Kuopiosta ja Vieremän Lentopallosta Vieremältä. He pelaavat, tuomaroivat ja käyvät väliajalla läpi erilaisia toimintapisteitä. ”Tänne on matala kynnys tulla. Joukkueita ei laiteta paremmuusjärjestykseen, vaikka pisteet lasketaankin. Kaikille osallistujille annetaan lopuksi palkinnot”, Vesannon Urheilijoiden puheenjohtaja ja yksi junioreiden valmentajista Tarja Huuskonen kertoo tapahtumasta, joka järjestetään osallistujapaikkakuntien kesken vuorotellen.

Lue koko juttu UusiSavon numerosta 4/2016!

Recommended for you

Vastaa