Rautalampi

Postin palvelut R-kioskille Rautalammilla

on

Postin palveluja on Rautalammilla totuttu käyttämään Arttelissa jo neljäntoista ja puolen vuoden ajan. Nyt Artteli luopuu asiamiespostista ja R-kioski pelastuu. 

“Asiaa on meillä pyöritelty ja mietitty jo pidemmän aikaa, josko luopuisimme asiamiespostista, koska haluamme keskittyä paremmin varsinaiseen omaan tekemiseemme ja omiin  ydinpalveluihimme”, toteaa yrittäjä Reeta Lyytinen.

Lyytisen mukaan tästä päätöksestä hyötyvät molemmat, sekä Artteli että R-kioski. R-kioski saa puuttuvan siivun ja palvelu sopii heidän tiloihinsa hyvin ja Artteli saa lisää tilaa omille tuotteilleen ja pystyy keskittymään ja panostamaan omiin palveluihinsa.

R-kioski etsii yrittäjää

“Erinomaisen sopivaan aikaan tuli tämä ratkaisu meille, toteaa R-kioskin aluepäällikkö Anu Heiskanen ja iloitsee siitä, että Posti hyväksyi heidät uudeksi kumppanikseen, ilman tätä ratkaisua olisi vakavasti jouduttu miettimään R-kioskin kohtaloa Rautalammilla.”

Asiamiesposti siirtyy R-kioskille marraskuun alusta lähtien.

“Voidaan sanoa, että tämä pelasti Rautalammin R-kioskin. Samat yrittäjät jatkavat R-kioskilla toistaiseksi, mutta heillä on myös toimipaikat Suonenjoella ja Leppävirralla, joten he haluaisivat keskittyä näiden paikkojen pyörittämiseen, uutta yrittäjää Rautalammille etsitään hyvässä yhteishengessä,” sanoo Heiskanen.

Anu Heiskanen kiittää nykyisiä loistavia kauppiaita, Tero Mäläskää ja Petri Eskelistä sekä Rautalammin R-kioskin sijaintia ja puitteita. Hänen mukaansa R-kioski tarjoaa asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle hyvät mahdollisuudet ja koulutuksen tehtävään.

“Olen syntynyt Rautalammilla ja voitte uskoa, että iloitsen tästä asiasta myös ihan henkilökohtaisesti, että R-kioskin toiminta siellä jatkuu,” hehkuttaa Anu Heiskanen.

Recommended for you

Vastaa